Jump to content
Sign in to follow this  
bigbrothershing

Debugger Problem

Recommended Posts

Debugging...

 

Failed to locate file 'E:\Prg\SourceBoost\compiler\picantc\libc\div.c'

 

 

#include <system.h>

// BoostC 6.60

// Target: 16F72

 

unsigned char i,k;

rom char* table = { 6,5,3,7,7,7 };

 

void interrupt(void)

{ portb.0^=1;

intcon.T0IF=0;

tmr0=0xC0;

}

 

void main(void)

{ option_reg= 00000010b;

trisb=0;

portb=0;

tmr0=0xC0;

intcon.GIE=1;

intcon.T0IE=1;

i=0;

while (1)

{ i=(i+1)%5;

k=table;

};

}

 

Please check is it can fix in next version

 

Regards

Alex

Share this post


Link to post
Share on other sites

bigbrothershing,

Debugging...

 

Failed to locate file 'E:\Prg\SourceBoost\compiler\picantc\libc\div.c'

....

....

Please check is it can fix in next version

Please describe the problem with some detail or we can't help.

 

Regards

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dave,

 

There seems to be a reference to the source file "E:\Prg\SourceBoost\compiler\picantc\libc\div.c" in the libc.pic16.lib.

 

Is it possible that a Debugger is trying to load this file?

 

The simulators in SourceBoostIDE and MPLAB do not seem to need it but what about other debuggers?

 

More information from the original poster is definitely needed.

 

cac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
There seems to be a reference to the source file "E:\Prg\SourceBoost\compiler\picantc\libc\div.c" in the libc.pic16.lib.

 

Is it possible that a Debugger is trying to load this file?

This path is to the library source code when the library was built. The debugger will attempt to load the file, but should not report an error if it does not.

 

The simulators in SourceBoostIDE and MPLAB do not seem to need it but what about other debuggers?
Yes this could be a problem, but no-one has reported any issues yet.

 

More information from the original poster is definitely needed.

Yes, I could not get the reported error to be produced.

 

Regards

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alex,

The error message is found in SourceBoost IDE with BoostC 6.6

It will show in few seconds when press F5(Run) in IDE

I've done just this and don't see the message, the code just runs forever. Where is the error message displayed (ouput window or dialog box)?

 

Regards

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...