Jump to content
Sign in to follow this  
Guillaume

bug with the programming button ?

Recommended Posts

I am testing sourceboost with different toolsuit. I started with C2C-plus, write a sample code, build it and then launch the programming tool (winpic, from www.qsl.net/dl4yhf) with the 'P' button. Everythings works fine, and my .HEX file is loaded in winpic.

 

Then I changed the toolsuit to Picc Lite, make minor change to the source code so it can compile and did the same as before, but the .HEX file (existing) did not load in winpic...

 

Is it a bug ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pavel

Impossible to say based on the description. Do you have the programmer set up in the options for this toolsuit? Did winpic start but couldn't load hex file or it did load the hex file but couldn't program it or it didn't even start? You need to provide more information so that the problem can be diagnosed.

 

Regards,

Pavel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...