Jump to content
jan didden

Linker/assembler Hanging

Recommended Posts

Hi all, new here, hope you can help me (and I can help others!),

 

I'm having a problem compiling a PIC16F886 source in Flowcode which uses the BoostC compiler.

Preprocessing terminates fine, then the Linker/Assembler is launched.

It hangs after the log-on message, with no apparent progress indication.

An earlier version of the same source completed without errors.

 

Any idea what could cause the Linker/Assembler to hang?

 

Edit: If I force termination by clicking Cancel, I get 'return code 259'...

 

tia,

 

jan didden

Linear Audio

Edited by jan didden

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm having a problem compiling a PIC16F886 source in Flowcode which uses the BoostC compiler.

Preprocessing terminates fine, then the Linker/Assembler is launched.

It hangs after the log-on message, with no apparent progress indication.

An earlier version of the same source completed without errors.

 

Any idea what could cause the Linker/Assembler to hang?

What versions of software do you have?

 

Regards

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...