Jump to content
Sign in to follow this  
Thorn

Debugger Issue

Recommended Posts

I have noticed a problem in Sourceboost IDE version 5.3. After writing a program for a chip I can start the debugger and everything works fine the first time after the program has been opened. If I stop the debugger and start it again I get

 

Error: Access violation at 0x01903BD3 (tried to read from 0x72004E4F), program terminated.

 

The IDE then closes and I have to restart it.. It works fine again for the first time and then I get the error again.

 

A little background that might help.. The program on the chip is a very basic one implementing interrupts to increment a counter every second. The chip is a 16F877A. I have Windows 2000.

 

Anyone??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pavel

Can you zip the whole project directory and send it to me before this error goes away. I will fix this if I can reproduce the problem.

 

Regards,

Pavel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pavel

This problem has been fixed. The fix will be available in the next release ot patch.

 

Regards,

Pavel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...