Jump to content

Recommended Posts

I am probably overlooking an obvious setting here as the BoostC compiler & linker were working on my project but now the linker does not find obj files.

 

I have a main folder ..\MyNovo and two sub folders ..\myNovo\tflib and ..\myNovo\mxlib each with source code, the compiler saves the obj files to the sub folders.

 

I started getting linker errors saying xxx.obj file could not be opened

 

I solved this by manually moving obj files from the sub folders to the main folder and then linking.

 

This worked but as the compiler and linker have worked for months without this error something seems to have got broken.

 

Another problem is Build seems to re compile all source code files regardless of any changes - i.e. make is not being very intelligent.

 

Again something seems to have broken as this behaviour only started tonight.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

TFcroft4,

I am probably overlooking an obvious setting here as the BoostC compiler & linker were working on my project but now the linker does not find obj files.

 

I have a main folder ..\MyNovo and two sub folders ..\myNovo\tflib and ..\myNovo\mxlib each with source code, the compiler saves the obj files to the sub folders.

 

I started getting linker errors saying xxx.obj file could not be opened

 

I solved this by manually moving obj files from the sub folders to the main folder and then linking.

 

This worked but as the compiler and linker have worked for months without this error something seems to have got broken.

 

Another problem is Build seems to re compile all source code files regardless of any changes - i.e. make is not being very intelligent.

 

Again something seems to have broken as this behaviour only started tonight.

If you are using V6.92 then this was indeed a problem that was introduced. This issue is resolved in V6.93.

 

Regards

Dave

Link to post
Share on other sites
TFcroft4,
I am probably overlooking an obvious setting here as the BoostC compiler & linker were working on my project but now the linker does not find obj files.

 

I have a main folder ..\MyNovo and two sub folders ..\myNovo\tflib and ..\myNovo\mxlib each with source code, the compiler saves the obj files to the sub folders.

 

I started getting linker errors saying xxx.obj file could not be opened

 

I solved this by manually moving obj files from the sub folders to the main folder and then linking.

 

This worked but as the compiler and linker have worked for months without this error something seems to have got broken.

 

Another problem is Build seems to re compile all source code files regardless of any changes - i.e. make is not being very intelligent.

 

Again something seems to have broken as this behaviour only started tonight.

If you are using V6.92 then this was indeed a problem that was introduced. This issue is resolved in V6.93.

 

Regards

Dave

 

Thanks for the update - every little helps

 

TF

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...